Wordpress

Om in Plesk het admin wachtwoord te resetten volg je de volgende stappen: Log in in Mijn HOSTING Klik op ‘Diensten’ Klik op het juiste abonnement Klik op ‘Login op het Plesk controle paneel’ en daarna rechts op de pagina op ‘WordPress Vanuit deze pagina kun je verschillende onderdelen van...

Hulp nodig van een van onze hosting gurus?

Heb je nu antwoord nodig op een dringende vraag of hulp nodig van onze support? Onze hosting specialisten staan maar al te graag voor je klaar!

Customer Support Team

Onze klantenservice is op dit moment gesloten. We zijn weer open op de eerstvolgende werkdag om 08:30 uur

Of neem een kijkje in onze 'stap-voor-stap' support handleidingen.

Bekijk support artikelen
This site is registered on wpml.org as a development site.