Algemene instellingen Uniserver e-mail

In deze handleiding vind je de algemene instellingen voor jouw Hosting.NL mailbox.
Uiteraard hebben we ook handleidingen geschreven voor verschillende e-mail programma’s: AndroidApple mail, iPhone en iPadOutlook 2010 en hoger.

Inkomende e-mail (POP of IMAP)

Ophalen van e-mail  met IMAP:
SSL uit en poort 143 in combinatie met het juiste server adres.

Ophalen van e-mail  met POP:
SSL uit en poort 110 in combinatie met het juiste server adres.

Uitgaande e-mail (SMTP)

Versturen van e-mail vanuit een e-mail applicatie
Klik hier voor het juiste SMTP server adres (SSL uit + poort 2525).

Versturen van e-mail vanuit een externe webapplicatie
Klik hier voor het juiste SMTP server adres (SSL uit + poort 2525).

Versturen van e-mail vanuit een Hosting.NL webapplicatie
We adviseren gebruik te maken van de PHP mail functie.

Webmail

Het juiste webmail adres is: https://webmail.JOUWDOMEIN

E-mailadressen beheren

E-mailadressen en afwezigheidsmeldingen beheer je snel en eenvoudig via Mijn HOSTING.