Bestanden uploaden naar mappen

Wat heb je aan een HOSTING Drive van Hosting.NL, als je niet weet hoe je bestanden moet uploaden? Lees deze handleiding aandachtig door en start direct met jouw HOSTING Drive omgeving.

1. Log in op jouw HOSTING Drive omgeving.
  2. Klik boven de bestaande mappen op het ‘+’ icoon:Uploaden
  3. Je hebt nu 2 opties: ‘Uploaden’ of ‘Map’.
    • ‘Uploaden’: Je kunt een bestand vanuit je computer uploaden.
    • ‘Map’: Je kunt een nieuwe map aanmaken, waar je de bestanden naar kunt uploaden.
  4. Selecteer ‘Uploaden’ en zoek het bestand op in de mappen van jouw computer.
  5. Klik op ‘Open’ om het bestand te uploaden.
  6. Het bestand verschijnt, na het uploaden, direct tussen de andere bestanden.