SQR Drive client configureren voor Mac of Windows

Nadat je de software voor Mac of Windows gedownload en geïnstalleerd hebt is ook het instellen van de HOSTING Drive client zo geregeld.

Zodra je de HOSTING Drive client start krijg je onderstaand scherm te zien. Vul hier de ‘https’ URL naar je HOSTING Drive omgeving in. Bijvoorbeeld https://bestanden.janjansen.nl. Klik daarna op ‘Next

Vul in onderstaand scherm je gebruikersnaam en wachtwoord in:

En als laatste kan je precies aangeven wat je wilt synchroniseren. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om op deze computer je fotoalbum niet te synchroniseren maar je belangrijke documenten wel. Klik zodra je tevreden bent op ‘Connect…

That’s it! De HOSTING Drive omgeving is geconfigureerd op je computer en alle bestanden die je in de map op je computer plaatst zullen synchroniseren met de HOSTING Drive omgeving.