SQR Drive client downloaden

Er bestaat een handige HOSTING Drive desktop client die je kunt downloaden.

De HOSTING Drive omgeving synchroniseren op een computer

De aanbevolen methode om jouw computer te synchroniseren met je HOSTING Drive omgeving is door de Desktop Client te gebruiken (Mac, Windows, Linux). Je kunt de client configureren om bestanden in elke gewenste lokale map op te slaan, en je kiest zelf met welke mappen je wilt synchroniseren. De client geeft de huidige verbindingsstatus weer en registreert alle activiteiten, zodat je altijd weet welke externe bestanden naar jouwcomputer zijn gedownload. Je kunt ook controleren of bestanden die op jouw lokalecomputer zijn gemaakt, correct zijn gesynchroniseerd met de server.
Lees hier hoe je de HOSTING Drive client configureert!

De HOSTING Drive omgeving synchroniseren op je mobiele device

De aanbevolen methode om jouw HOSTING Drive omgeving te synchroniseren met Android- en Apple iOS-apparaten, is door de mobiele apps voor iOS of Android te gebruiken.

Gebruik de basis-URL en map, om verbinding te maken met jouw HOSTING Drive omgeving. Deze URL vind je in jouw HOSTING Drive account:

• Klik links onderaan de pagina op ‘Instellingen’:
    Basis url

Zodra je de juiste client hebt geïnstalleerd, kun je starten met de configuratie van de client. Op deze pagina vind je de handleiding om dit per besturingssysteem te configureren.

Veel plezier met het opslaan en delen van je bestanden.