Dienst up- of downgraden

Via Mijn HOSTING kun je snel en eenvoudig je hosting dienst up- of downgraden graden naar een ander pakket.

Up- of downgraden

1. Log in op Mijn HOSTING met je gebruikersnaam en wachtwoord.
  2. Ga naar ‘Diensten‘ en klik op ‘Mijn Diensten‘.
  3. Klik op het abonnement dat je wilt upgraden.
  4. In het linkermenu verschijnt nu de optie ‘Up- of downgrade je pakket‘:
    pakket upgraden
  5. Zodra je hier op geklikt hebt, verschijnt er een overzicht met alle opties waarnaar je kunt up- of downgraden. Kies het gewenste pakket.
  6. Volg de stappen in de winkelwagen, de kosten voor de overlappende periode worden verrekend.
  7. Nadat de bestelling afgerond is zal de wijziging van je abonnement direct actief zijn.