Een e-mail handtekening in de Hosting.NL webmail

In een e-mail handtekening kan jij je e-mails afsluiten met je naam en contact informatie. Uiteraard kan de handtekening ook gebruikt worden om je website to promoten of te voorzien van een leuke quote. Het is wel zo makkelijk dat deze informatie automatisch aan je uitgaande e-mail toegevoegd wordt. Waar je de handtekening ook voor gebruikt. Hieronder lees je hoe je dit in een paar stappen zelf regelt.

Een handtekening instellen in Hosting.NL Roundcube webmail

1. Log-in in je webmail
  2. Klik op ‘Instellingen’

3. In het Instellingen scherm klik je op ‘Identiteiten’

4. In het Identiteiten scherm selecteer je het e-mailadres waarvoor je een handtekening in wilt stellen
  5. In het venster ‘Ondertekening’ kan jij jouw handtekening maken. Wil je een HTML handtekening (een handtekening met opmaak)? Vink dan ‘HTML-ondertekening’ aan. Zodra je klaar bent klik je op ‘Opslaan’.

Tip: Wil je een afbeelding toevoegen aan je handtekening? Klik dan op de afbeelding knop in de HTML opmaak balk
  6. De opgeslagen handtekening zal nu standaard toegevoegd worden aan iedere e-mail die je verstuurt.