Een applicatie installeren

Volg onderstaande stappen om een applicatie zoals Drupal, Joomla of WordPress te installeren.

  • Log in in Mijn HOSTING
  • Klik op ‘Diensten’
  • Klik op het juiste abonnement
  • Klik op de knop ‘Login op het Plesk controle paneel’
  • Klik op ‘Toepassingen’

Druk op de knop ‘Installeren’ naast één van de uitgelichte applicaties of klik op ‘alle beschikbare toepassingen’ om de bladeren door de applicatie winkel.

Hulp nodig van een van onze hosting gurus?

Heb je nu antwoord nodig op een dringende vraag of hulp nodig van onze support? Onze hosting specialisten staan maar al te graag voor je klaar!

Customer Support Team

Onze klantenservice is op dit moment gesloten. We zijn weer open op de eerstvolgende werkdag om 08:30 uur

Of neem een kijkje in onze 'stap-voor-stap' support handleidingen.

Bekijk support artikelen
This site is registered on wpml.org as a development site.