een gratis SSL certificaat activeren

Volg onderstaande stappen om een gratis SSL certificaat te activeren.

  • Log in in Mijn HOSTING
  • Klik op ‘Diensten’
  • Klik op het juiste abonnement
  • Klik op de knop ‘Login op het Plesk controle paneel’
  • Klik op ‘SSL/TLS-certificaten’

Klik op ‘Gratis ophalen’ om het gratis SSL certificaat te activeren. Wij raden aan om de onderste drie vinkjes te activeren.

 

Hulp nodig van een van onze hosting gurus?

Heb je nu antwoord nodig op een dringende vraag of hulp nodig van onze support? Onze hosting specialisten staan maar al te graag voor je klaar!

Customer Support Team

Onze klantenservice is op dit moment gesloten. We zijn weer open op de eerstvolgende werkdag om 08:30 uur

Of neem een kijkje in onze 'stap-voor-stap' support handleidingen.

Bekijk support artikelen
This site is registered on wpml.org as a development site.