Gebruiker verwijderen van Hosting Drive

Net als het toevoegen van een gebruiker in je HOSTING Drive, kun je natuurlijk met hetzelfde gemak gebruikers verwijderen. Hieronder lees je hoe je dit regelt.

  1. Log in op jouw HOSTING Drive omgeving.
  2. Klik aan de rechterkant op jouw gebruikersnaam en vervolgens op ‘Gebruikers’:
  3. Je komt nu in het scherm terecht waar al jouw gebruikers staan:
  4. Er verschijnt een ‘Prullenbak’ als je met je muis over een gebruiker gaat. Klik op de prullenbak om de gebruiker te verwijderen.
  5. Zodra de gebruiker verwijderd is verschijnt de volgende melding:

Hulp nodig van een van onze hosting gurus?

Heb je nu antwoord nodig op een dringende vraag of hulp nodig van onze support? Onze hosting specialisten staan maar al te graag voor je klaar!

Customer Support Team

Onze klantenservice is geopend tot 18:00 uur

Of neem een kijkje in onze 'stap-voor-stap' support handleidingen.

Bekijk support artikelen
This site is registered on wpml.org as a development site.