Gebruikers toevoegen aan Hosting Drive

Om bestanden met elkaar te kunnen delen moet je eerst gebruikers aanmaken in de HOSTING Drive omgeving. In deze handleiding leggen wij jou uit hoe je dit het beste kunt doen.

1. Log in op jouw HOSTING Drive omgeving.
  2. Klik aan de rechterkant op jouw gebruikersnaam en vervolgens op ‘Gebruikers’:
    cloud opslag gebruiker
  3. Je komt nu in het scherm terecht waar al jouw gebruikers staan:
  4. Om een nieuwe gebruiker aan te maken, vul je een gebruikersnaam én een e-mailadres in het venster boven de al actieve gebruikers in. Je kunt direct de juiste groep selecteren. Lees hier hoe je een groep aanmaakt. Zodra je op ‘Aanmaken’ klikt, is de nieuwe gebruiker toegevoegd en verschijnt deze tussen de actieve gebruikers:
  5. Om een wachtwoord in te stellen bij deze nieuwe gebruiker kun je op het potloodje klikken zoals te zien is bij stap 3. Na het invullen van een nieuw wachtwoord druk je op ‘Enter’ om het wachtwoord op te slaan. Nadat je op ‘Enter’ hebt gedrukt verschijnt er een melding dat het wachtwoord succesvol is opgeslagen.