Gemakkelijk in bulk domeinen registreren of verhuizen

Het is bij Hosting.NL gemakkelijk en voordelig om met behulp van onze bulk domainchecker meerdere domeinnamen snel en in groten getale te registreren of te verhuizen. Je kunt een lijst met domeinnamen in één keer registreren of direct met verhuistoken verhuizen. Hoe dit in zijn werk gaat lees je hieronder.

Wist je trouwens dat je een .nl domeinnaam gratis naar Hosting.NL kunt verhuizen? Je betaalt helemaal niets totdat deze bij SIDN verlengd wordt. Wel zo prettig!

Wil je minder dan 5 domeinen verhuizen? Lees hier hoe je op de standaard manier domeinen kunt verhuizen.

In bulk domeinnamen verhuizen

Om een domeinnaam te verhuizen heb je allereerst de volgende gegevens nodig die je bij je vorige leverancier kunt achterhalen:

  • de verhuistoken (ook wel EPP code genoemd) van iedere domeinnaam
  • een export van de DNS zone van iedere domeinnaam

Tip voor powerusers! Maak een standaard DNS template aan voordat je de verhuizingen indient. Lees hier hoe.

Heb je deze gegevens paraat? Dan moeten deze gegevens nu in onderstaand formaat gezet worden. Je kunt dit gemakkelijk via Excel doen!

domein.nl;eppcode
domein.be;verhuis token
domain.com;transfer token

Nu je de lijst met domeinen en verhuistokens compleet en in het juiste formaat hebt kun je ze in het geheel plakken naar de bulk domein checker pagina.

Controleer of de lijst goed ingevoerd is en klik vervolgens op de zoekknop.

De door jouw ingevoerde domeinnamen zijn direct toegevoegd aan je winkelwagen, klik op ‘bestellen’ om je bestelling af te ronden.

Het is belangrijk om direct na je bestelling de DNS van je domeinen bij te werken via Mijn HOSTING. Lees hier hoe je de DNS van je domeinen kunt beheren.

Hulp nodig van een van onze hosting gurus?

Heb je nu antwoord nodig op een dringende vraag of hulp nodig van onze support? Onze hosting specialisten staan maar al te graag voor je klaar!

Customer Support Team

Onze klantenservice is geopend tot 18:00 uur

Of neem een kijkje in onze 'stap-voor-stap' support handleidingen.

Bekijk support artikelen
This site is registered on wpml.org as a development site.