Hoe herstel ik een snapshot?

In het artikel Hoe maak ik een Snapshot? wordt uitgelegd hoe je een snapshot maakt voor een grote aanpassing. In dit artikel gaan we je uitleggen hoe je een snapshot van jouw VPS-omgeving terug kan zetten.

• Log in op Mijn HOSTING met je gebruikersnaam en wachtwoord.
  • Klik op ‘Diensten’ en klik op je ‘VPS’ dienst.
  • Klik onder het kopje “Geavanceerd” op de knop ‘Snapshots Beheren’.
  • Je ziet nu onder het kopje ‘Snapshots beheren’ de snapshots die gemaakt zijn.

• Klik achter de snapshot die je wilt terugzetten op ‘Herstel’.

• Nu wordt jouw VPS-omgeving teruggezet naar de gewenste snapshot.