Hoe pas ik de hoeveelheid RAM voor mijn VPS aan?

In dit artikel gaan we jou uitleggen hoe je het RAM-geheugen (werkgeheugen) aanpast voor jouw VPS-omgeving. Misschien heb je tijdens het bestellen wel te weinig RAM gekozen waardoor je omgeving niet zo snel is, of misschien wel teveel en wil je dit verminderen omdat het minder zwaar is dan je uiteindelijk dacht.

• Log in op Mijn HOSTING met je gebruikersnaam en wachtwoord.
  • Klik op ‘Diensten’ en klik op je ‘VPS’ dienst.
  • Klik aan de linkerkant onder ‘Acties’ op ‘Upgrade/downgrade opties’

• Klik achter ‘Configuratie’ op het dropdown menu onder ‘Abonnement aanpassen’ en pas deze aan naar de gewenste configuratie.

• Klik daarna op ‘Klik om door te gaan’ om de nieuwe configuratie op te slaan en direct actief te maken