Hoe installeer ik mijn VPS opnieuw?

In dit artikel gaan we jou uitleggen hoe je een herinstallatie doet van jouw VPS-omgeving. Een herinstallatie kan verschillende redenen hebben. omdat je misschien opnieuw wilt beginnen, of omdat je misschien een ander besturingssysteem wilt kiezen dan dat je al had. Hieronder staat kort samengevat hoe je dit voor elkaar krijgt.

• Log in op Mijn HOSTING met je gebruikersnaam en wachtwoord.
  • Klik op ‘Diensten’ en klik op je ‘VPS’ dienst.
  • Onderaan bij ‘Beheer je VPS’ klik je op ‘Herinstallatie’.

• Kies hier het gewenste ‘Operating System’ dat je wilt gebruiken en klik op ‘Opnieuw installeren’.