Hoe maak ik een database aan?

Een database is een digitaal archief. Met behulp van een database kunnen gegevens gestructureerd worden opgeslagen, zodat de informatie snel kan worden geraadpleegd.
Maak snel en eenvoudig een database aan via het gebruiksvriendelijke klantenportaal van Hosting.NL.

    1. Log in op Mijn HOSTING.
    2. Ga naar ‘Diensten’ en druk op ‘Mijn Diensten’.
    3. Selecteer de juiste dienst.
    4. Scrol naar ‘Database.
    5. Klik op ‘Maak een database’.
    6. Klik op ‘Databases’ en onderstaand scherm wordt geopend:
    7. Kies een database naam
    8. Kies een database gebruikersnaam
    9. Genereer een wachtwoord voor de database gebruiker
    10. Klik op ‘Maak database’ om de database aan te maken.

Verbinding maken met de database server kan via ‘localhost’ of  ‘127.0.0.1’

Hulp nodig van een van onze hosting gurus?

Heb je nu antwoord nodig op een dringende vraag of hulp nodig van onze support? Onze hosting specialisten staan maar al te graag voor je klaar!

Customer Support Team

Onze klantenservice is op dit moment gesloten. We zijn weer open op de eerstvolgende werkdag om 08:30 uur

Of neem een kijkje in onze 'stap-voor-stap' support handleidingen.

Bekijk support artikelen
This site is registered on wpml.org as a development site.