Een domeinnaam doorsturen naar een andere domeinnaam

Via Mijn HOSTING kun je zelf een domein redirect instellen.
Dat doe je als volgt:

    1. Log hiervoor in op Mijn HOSTING met je gebruikersnaam en wachtwoord.
    2. Navigeer naar ‘Domeinnamen’ en klik op de domeinnaam waarvoor je de redirect wilt aanmaken.
    3. Klik in het linkermenu op ‘Domein doorsturen’.
    4. In het volgende scherm kun je de redirect instellen:

Klik op ‘Activeer Verwijzing’ om de redirect te activeren.

NB: Het kan een paar minuten duren alvorens de nieuwe redirect actief is. Gebruik een incognito venster om goed te kunnen testen.

Hulp nodig van een van onze hosting gurus?

Heb je nu antwoord nodig op een dringende vraag of hulp nodig van onze support? Onze hosting specialisten staan maar al te graag voor je klaar!

Customer Support Team

Onze klantenservice is geopend tot 18:00 uur

Of neem een kijkje in onze 'stap-voor-stap' support handleidingen.

Bekijk support artikelen
This site is registered on wpml.org as a development site.