Hoe stel ik mijn Hosted Zimbra Light mail in Apple Mail in?

Voer de stappen in de onderstaande handleiding uit om jouw e-mailclient zo te configureren, dat je gebruik kunt gaan maken van jouw Hosted Zimbra Light mailbox.

1. Start ‘Apple Mail’.
  2. Ga naar ‘Voorkeuren’.
  3. Ga vervolgens naar ‘Accounts’ en klik op de ‘+’ om een account toe te voegen.
  4. Vul bij ‘Volledige naam’ in: Jouw naam.
  5. Vul bij ‘E-mailadres’ in: Jouw e-mailadres.
  6. Vul bij ‘Wachtwoord’ in: Jouw wachtwoord.
  7. Klik op ‘Ga Door’.
  8. Kies voor ‘IMAP’.
  9. Vul bij ‘Beschrijving’ in: Zimbra Light.
  10. Vul bij ‘Server inkomende post’ in: ‘zimbra-login.net’.
  11. Vul bij ‘Gebruikersnaam’ in: Jouw e-mailadres.
  12. Vul bij ‘Wachtwoord’ in: Jouw wachtwoord.
  13. Klik op ‘Ga Door’.
  14. Vul bij ‘Beschrijving Uitgaande Server’ in: Zimbra Light.
  15. Vul bij ‘Server Uitgaande Post’ in: ‘zimbra-login.net’.
  16. Vink ‘Gebruik identiteitscontrole’ aan en vul hier dezelfde gegevens in als bij inkomende post.
  17. Klik op ‘Ga Door’.
  18. Jouw mailbox is nu klaar voor gebruik!