Hoe verwijder ik mijn e-mail basis mailbox?

Een e-mailaccount verwijderen via Mijn HOSTING is snel en eenvoudig te regelen. Zo kun je een e-mailadres van een medewerker die niet meer in dienst is gewoon verwijderen, zodat je weer ruimte krijgt om een nieuwe medewerker aan te nemen en een persoonlijk e-mailadres hieraan te koppelen. Bekijk snel de onderstaande handleiding hoe je dit stap voor stap kunt regelen:

1. Log in op Mijn HOSTING.
  2. Ga naar ‘Diensten‘ en klik op ‘Mijn Diensten‘.
  3. Je komt nu in een overzicht met alle actieve diensten bij Hosting.NL:
    Selecteer, door op de naam van het abonnement te klikken, de dienst waaronder je het e-mailaccount moet verwijderen.
  4. Scrol naar ‘E-mail Beheer‘.
  5. Klik op ‘Mailboxen‘.
  6. Klik op de prullenbak achter het e-mailadres welke je moet verwijderen:
    account verwijderen
  7. Het account is verwijderd inclusief alle inhoud.
    Moet de inhoud van de mailbox bewaard blijven, dan zul je de mailbox zelf moeten exporteren.