Hoe voeg ik een domein toe aan multi domein SSL certificaat?

Je kunt gemakkelijk zelf een domein toevoegen aan je multi domein SSL certificaat. Lees hieronder hoe.

  1. Log in op Mijn HOSTING
  2. Klik op Diensten
  3. Klik op het betreffende multi domein certificaat
  4. Klik op ‘Heruitgifte’
  5. Klik op ‘BEHEER SAN NAMEN’

Na het toevoegen van de extra domeinen klik je op de knop ‘Heruitgifte’.

Hulp nodig van een van onze hosting gurus?

Heb je nu antwoord nodig op een dringende vraag of hulp nodig van onze support? Onze hosting specialisten staan maar al te graag voor je klaar!

Customer Support Team

Onze klantenservice is geopend tot 18:00 uur

Of neem een kijkje in onze 'stap-voor-stap' support handleidingen.

Bekijk support artikelen
This site is registered on wpml.org as a development site.