Hoe voeg ik een FTP account toe?

Wil je een nieuwe FTP account aanmaken? Volg onderstaande stappen om binnen twee minuten een FTP account aan te maken.

  1. Log in op Mijn HOSTING
  2. Navigeer naar Diensten en klik op ‘Mijn diensten’.
  3. Klik nu op het betreffende Webhosting abonnement.
  4. Kies nu voor ‘FTP Beheer’.
  5. Klik op ‘Maak account aan’.
  6. Kies een Gebruikersnaam en Wachtwoord.
    • Folder: Domeinnaam
  7. Klik op ‘Aanmaken’ om de nieuwe FTP account aan te maken.

Je kunt nu verbinding maken met de FTP server en inloggen met de FTP gebruikersnaam (@domein.nl) en het zojuist ingestelde FTP wachtwoord

Hulp nodig van een van onze hosting gurus?

Heb je nu antwoord nodig op een dringende vraag of hulp nodig van onze support? Onze hosting specialisten staan maar al te graag voor je klaar!

Customer Support Team

Onze klantenservice is geopend tot 18:00 uur

Of neem een kijkje in onze 'stap-voor-stap' support handleidingen.

Bekijk support artikelen
This site is registered on wpml.org as a development site.