Hoe voeg ik een subdomeinnaam toe?

Met een subdomeinnaam kun je een aparte website plaatsen onder jouw huidige domeinnaam, waarbij de naam van deze subdomeinnaam voor jouw hoofddomeinnaam komt. Heb je nog geen domeinnaam geregistreerd? Klik dan hier. In ons geval hebben wij acceptatie.hosting.nl als website en draait het beheerpaneel op Mijn HOSTING. Via Mijn HOSTING kun je zelf een subdomeinnaam toevoegen.

1. Log in op Mijn HOSTING met je gebruikersnaam en wachtwoord.
    2. Navigeer naar ‘Diensten’ en klik op het pakket waarvoor je de subdomeinnaam moet aanmaken.
    3. Klik op ‘Sub-domeinen’.
    4. Klik op ‘Maak subdomein’
    5. Vul bij subdomein de domeinnaam van het nieuwe subdomein in
    6. Klik op ‘Bevestig’ om het nieuwe subdomein aan te maken.