Hoe voeg ik een TLSA record toe?

TLSA records kun jij gemakkelijk zelf aanmaken via ons controle paneel.

    1. Log in op Mijn HOSTING.
    2. Je komt na het inloggen op jouw ‘Dashboard’ terecht.
    3. Klik op het tabblad ‘Domeinen’ -> ‘DNS Beheer’
      DNS beheer2
    4. Klik vervolgens op ‘Beheer’ achter de domeinnaam waar je de DNS van wilt bewerken.
    5. Kies nu voor ‘Voeg TLSA record toe’
    6. Klik op ‘Voeg toe’ om het TLSA record op te slaan

Hulp nodig van een van onze hosting gurus?

Heb je nu antwoord nodig op een dringende vraag of hulp nodig van onze support? Onze hosting specialisten staan maar al te graag voor je klaar!

Customer Support Team

Onze klantenservice is op dit moment gesloten. We zijn weer open op de eerstvolgende werkdag om 08:30 uur

Of neem een kijkje in onze 'stap-voor-stap' support handleidingen.

Bekijk support artikelen
This site is registered on wpml.org as a development site.