Hoe wijzig ik de taal van mijn Hosting Drive omgeving

Aangezien de HOSTING Drive omgeving standaard in het Nederlands wordt geïnstalleerd, is de optie aanwezig om dit te wijzigen naar een andere taal. Dit is handig als je bijvoorbeeld met collega’s werkt die in het buitenland werken en een andere taal spreken. Zo kunnen zij ook ten alle tijden met de HOSTING Drive omgeving werken.

In dit artikel gaan we jou uitleggen hoe je de taal van jouw HOSTING Drive omgeving wijzigt.

1. Log in op jouw HOSTING Drive omgeving.
  2. Klik rechtsboven op jouw gebruikersnaam en daarna op ‘Instellingen‘:
  3. Klik onder ‘Taal‘ op het drop-drown menu om de taal te wijzigen naar jouw gewenste keuze: