Hoe stel ik mijn Exchange Light mail in Gmail in?

Voer de stappen in de onderstaande handleiding uit om jouw e-mailclient zo te configureren, dat je gebruik kunt gaan maken van jouw Hosted Exchange Light mailbox.

1. Open Gmail.
  2. Klik rechtsboven op de radar en vervolgens op ‘Instellingen’.
  3. Ga naar ‘Accounts en import’.
  4. Klik op ‘Je eigen POP3-mailaccount toevoegen’.
  5. Vul bij ‘E-mailadres’ in: Jouw e-mailadres.
  6. Klik op ‘Volgende stap’.
  7. Vul bij ‘Gebruikersnaam’ in: Hier vind je welke gebruikersnaam je moet invullen
  8. Vul bij ‘Wachtwoord’ in: Jouw wachtwoord.
  9. Vul bij ‘POP-server’ outlook.exchange-login.net in:
  10. Vul bij ‘Poort’ 995 in.
  11. Vink ‘Altijd een beveiligde verbinding (SSL) gebruiken wanneer e-mailberichten worden opgehaald’ aan.
  12. Controleer welke overige opties je aan wilt zetten, wij raden in ieder geval aan: ‘Een kopie van opgehaalde berichten op de server achterlaten’ aan te vinken.
  13. Klik op ‘Account toevoegen’.
  14. Selecteer ‘Ja, ik wil e-mail kunnen verzenden als…’.
  15. Klik op ‘Volgende stap’.
  16. Vul bij ‘Naam:’ jouw gewenste weergave naam in.
  17. Klik op ‘Volgende stap’.
  18. Vul bij ‘SMTP-server’ outlook.exchange-login.net in:
  19. Vul bij ‘Gebruikersnaam’ in: Hier vind je welke gebruikersnaam je moet invullen
  20. Vul bij ‘Wachtwoord’ in: jouw wachtwoord.
  21. Selecteer ‘Beveiligde verbinding via TLS’.
  22. Klik op ‘Account toevoegen’.
  23. Vind in jouw ‘Exchange mailbox’ de bevestigingscode en vul deze in, klik hierna op ‘controleren’.
  24. Jouw e-mail is gereed voor gebruik.

Krijg je een foutmelding tijdens het configureren? Controleer hier of je de juiste gegevens gebruikt.