Hoe stel ik mijn Exchange Light mail in Windows 10 Mail in?

Voer de stappen in de onderstaande handleiding uit om jouw e-mailclient zo te configureren, dat je gebruik kunt gaan maken van jouw Hosted Exchange Light mailbox.Hoe stel ik mijn Exchange Light mail in Windows 10 Mail in?

1. Ga naar ‘Start’.
  2. Klik op ‘Mail’.
  3. Klik daarna op ‘Accounts’.
  4. Klik op ‘Voeg een account toe’.
  5. Klik op ‘Ander account’.
  6. Selecteer ‘IMAP’.
  7. Klik op ‘Verbinding maken’.
  8. Klik op ‘Meer details weergeven’.
  9. Vul bij ‘E-mailadres’ in: Jouw e-mailadres.
  10. Vul bij ‘Gebruikersnaam’ in: Jouw SMTP gebruikersnaam: Hier vind je welke gebruikersnaam je moet invullen
  11. Vul bij ‘Wachtwoord’ in: Jouw wachtwoord.
  12. Vul bij ‘Server voor binnenkomende e-mail (IMAP)’ outlook.exchange-login.net in:
  13. ‘Poort’ kun je laten staan op 993.
  14. Vul bij ‘Server voor uitgaande e-mail (SMTP)’ outlook.exchange-login.net in:
  15. Vul bij ‘Poort’ in: 587.
  16. Klik op ‘Verbinding maken’.
  17. Jouw e-mail is gereed voor gebruik.

Krijg je een foutmelding tijdens het configureren? Controleer hier of je de juiste gegevens gebruikt.