Hosted Exchange mailbox laten doorsturen naar een ander adres

Via Mijn HOSTING kun je jouw Hosted Exchange omgeving makkelijk beheren. Je kunt bijvoorbeeld snel een wijziging doorvoeren in de mail stroom, waardoor jouw mails automatisch worden doorgestuurd naar een alternatief adres. Lees hieronder onze uitgebreide handleiding.

Mailbox stroom instellingen wijzigen

1. Log in op Mijn HOSTING.
  2. Ga in het ‘Dashboard‘ naar ‘Diensten‘.
  3. Klik op de Hosted Exchange omgeving waarvan je een mailbox wilt wijzigen.
  4. Klik op ‘Naar Controle Paneel
    Er wordt een nieuw tabblad geopend waar je jouw Exchange omgeving kunt beheren.
  5. Ga naar ‘Service Beheerder‘ -> ‘Exchange Hosting‘ -> ‘Accounts‘.
  6. Klik op ‘Beheer‘ achter de juiste Hosted Exchange Werkgroep.
  7. Klik vervolgens op ‘MailBoxen‘.
  8. Klik het account aan welke je wilt wijzigen door op het adres te klikken.
  9. Ga naar het tabblad ‘Mail stroom instellingen‘:
  10. Vink de optie ‘E-mail doorsturen inschakelen‘ aan.
  11. De doorsturing is nu succesvol ingesteld.

Hosted Exchange mailbox doorsturen naar een extern adres

Wil je e-mail van je bestaande Hosted exchange mailbox doorsturen naar een e-mailadres buiten de bestaande werkgroep? Volg dan eerst onderstaande stappen en volg de handleiding hierboven vanaf stap 9.

Doorloop de stappen in de handleiding hierboven tot stap 6 en vervolg onderstaande stappen:

1. Ga naar het tabblad ‘Mail contacten‘.
  2. Klik op ‘Mail contact toevoegen‘:
    contact aanmaken
  3. Vul in het veld ‘Naam weergeven‘ de naam van de contact persoon in.
  4. Vul bij ‘Externe e-mail‘ het e-mailadres in waar je de mail naartoe wilt sturen.
  5. Sla het nieuwe adres op via ‘Mail contact toevoegen‘.
  6. Ga nu verder naar stap 9 in de handleiding hierboven.