Hoe stel ik mijn Zimbra Light mail in Microsoft Outlook 2010 in?

Voer de stappen in de onderstaande handleiding uit om jouw e-mailclient zo te configureren, dat je gebruik kunt gaan maken van jouw Hosted Zimbra Light mailbox.

1. Open Microsoft Outlook 2010.
  2. Klik in het menu ‘Bestand’.
  3. Ga naar ‘Info’.
  4. Klik op ‘Accountinstellingen’.
  5. Klik op ‘Accountinstellingen…’.
  6. Ga naar het tabblad ‘E-mail’.
  7. Klik op ‘Nieuw’.
  8. Selecteer ‘Serverinstellingen of extra servertypen handmatig configureren’ en klik op ‘Volgende’.
  9. Selecteer ‘Internet-e-mail’ en klik op ‘Volgende’.
  10. Vul bij ‘Naam’ in: Jouw naam.
  11. Vul bij ‘E-mailadres’ in: Jouw e-mailadres.
  12. Selecteer bij ‘Type account’: IMAP.
  13. Vul bij ‘Server voor inkomende e-mail’ in: zimbra-login.net.
  14. Vul bij ‘Server voor uitgaande e-mail (SMTP)’ in: zimbra-login.net.
  15. Vul bij ‘Gebruikersnaam’ in: Jouw e-mailadres.
  16. Vul bij ‘Wachtwoord’ in: Jouw wachtwoord.
  17. Klik op ‘Meer instellingen’.
  18. Ga naar het tabblad ‘Server voor uitgaande e-mail’.
  19. Vink ‘Voor de server voor uitgaande e-mail (SMTP) is verificatie vereist’.
  20. Selecteer vervolgens ‘Dezelfde instellingen gebruiken als voor inkomende e-mail’.
  21. Ga naar het tabblad ‘Geavanceerd’.
  22. Vul in bij ‘Inkomende e-mail (IMAP)’: 993.
  23. Selecteer bij ‘Gebruik het volgende type versleutelde verbinding’: SSL.
  24. Vul in bij ‘Uitgaande e-mail (SMTP)’: 587.
  25. Selecteer bij ‘Gebruik het volgende type versleutelde verbinding’: TLS.
  26. Klik op ‘OK’.
  27. Klik op ‘Volgende’.
  28. Klik op ‘Voltooien’.