Hoe stel ik mijn Zimbra Light mail in op mijn iPhone of iPad?

Voer de stappen in de onderstaande handleiding uit om jouw e-mailclient zo te configureren, dat je gebruik kunt gaan maken van jouw Hosted Zimbra Light mailbox.

1. Open ‘Instellingen’.
  2. Ga naar ‘E-mail, contacten, agenda’s’.
  3. Klik op ‘Nieuwe account’.
  4. Klik op ‘Anders’.
  5. Klik op ‘Voeg mailaccount toe’.
  6. Vul bij ‘Naam’ in: Jouw naam.
  7. Vul bij ‘E-mail’ in: Jouw e-mailadres.
  8. Vul bij ‘Wachtwoord’ in: Jouw wachtwoord.
  9. Vul bij ‘Beschrijving’ in: Zimbra Light.
  10. Klik op ‘Volgende’.
  11. Selecteer ‘IMAP’.
  12. Vul bij ‘Server inkomende post’ bij Hostnaam in: ‘zimbra-login.net’.
  13. Vul bij ‘Gebruikersnaam’ in: Jouw e-mailadres.
  14. Jouw wachtwoord staat al ingevuld.
  15. Vul bij ‘Server uitgaande post’ bij Hostnaam in: ‘zimbra-login.net’.
  16. Vul bij ‘Gebruikersnaam’ in: Jouw e-mailadres.
  17. Vul bij ‘Wachtwoord’ in: Jouw wachtwoord.
  18. Klik op ‘Volgende’.
  19. De iPhone zal nu jouw account controleren.
  20. Wanneer je ‘Notities’ niet wilt synchroniseren kun je dat hier instellen.
  21. Klik op ‘Bewaar’.
  22. Jouw account is nu klaar voor gebruik!