Hoe stel ik mijn Zimbra Light mail in Windows 8 mail in?

Voer de stappen in de onderstaande handleiding uit om jouw e-mailclient zo te configureren, dat je gebruik kunt gaan maken van jouw Hosted Zimbra Light mailbox.

1. Ga naar ‘Start’.
  2. Klik op ‘Mail’.
  3. Je dient te zijn ingelogd in ‘Mail’ met jouw Microsoft account.
  4. Ga met jouw muis naar rechtsonder in de hoek en dan naar boven.
  5. De ‘Charms bar’ komt tevoorschijn, klik hier op ‘Instellingen’.
  6. Klik op ‘Accounts’.
  7. Klik op ‘Voeg een account toe’.
  8. Klik op ‘Ander account’.
  9. Selecteer ‘IMAP’.
  10. Klik op ‘Verbinding maken’.
  11. Klik op ‘Meer details weergeven’.
  12. Vul bij ‘E-mailadres’ in: Jouw e-mail adres.
  13. Vul bij ‘Gebruikersnaam’ in: Jouw e-mail adres.
  14. Vul bij ‘Wachtwoord’ in: Jouw wachtwoord.
  15. Vul bij ‘Server voor binnenkomende e-mail (IMAP)’ in: ‘zimbra-login.net’.
  16. ‘Poort’ kun je laten staan op 993.
  17. Vul bij ‘Server voor uitgaande e-mail (SMTP)’ in: ‘zimbra-login.net’.
  18. Vul bij ‘Poort’ in: 587.
  19. Klik op ‘Verbinding maken’.
  20. Jouw e-mail is gereed voor gebruik.