Inloggen Hosting Drive

 

Na het plaatsen van jouw HOSTING Drive bestelling, ontvang je vrijwel direct een mail met alle technische gegevens. In deze mail staat:

  • De link naar jouw HOSTING Drive omgeving.
  • De gebruikersnaam.
  • Het wachtwoord.
  • Het gekoppelde e-mailadres.

Zodra je bent ingelogd op jouw HOSTING Drive omgeving, zie je onderstaand scherm:

Cloud opslag

Je bent nu ingelogd!

Hulp nodig van een van onze hosting gurus?

Heb je nu antwoord nodig op een dringende vraag of hulp nodig van onze support? Onze hosting specialisten staan maar al te graag voor je klaar!

Customer Support Team

Onze klantenservice is op dit moment gesloten. We zijn weer open op de eerstvolgende werkdag om 08:30 uur

Of neem een kijkje in onze 'stap-voor-stap' support handleidingen.

Bekijk support artikelen
This site is registered on wpml.org as a development site.