Mijn VPS start niet meer! Hoe kom ik bij de data? (veilige modus)

In dit artikel gaan we jouw uitleggen hoe je jouw VPS-omgeving in veilige modus opstart. Dit moet je doen, wanneer je VPS niet meer wilt starten, maar je wel nog de data wilt veiligstellen.

• Log in op Mijn HOSTING met je gebruikersnaam en wachtwoord.
  • Klik op ‘Diensten’ en klik op je ‘VPS’ dienst.
  • Onderaan bij ‘Beheer je VPS’  klik je op ‘Veilige modus’

• In het daarna volgend scherm staat er uitgelegd wat dit doet voor je VPS.

• Nu is jouw VPS-omgeving in veilige modus opgestart en kun je alle relevante data er van afhalen.