Plesk toegang via Hosting

Waar je voorheen jouw website en e-mail kon beheren via Mijn Uniserver, kun je dit sinds begin 2020 via Mijn HOSTING regelen. Volg de stappen hieronder en je ziet binnen een paar klikken je oude vertrouwde Plesk hosting omgeving verschijnen.

• Log in op Mijn HOSTING
  • Ga naar ‘Diensten‘ en klik op ‘Mijn Diensten‘.
  • Je komt nu in een overzicht met alle actieve diensten bij Hosting.NL
  • Selecteer, door op de naam te klikken,  de dienst waartoe je de Plesk toegang nodig hebt.
  • Klik vervolgens op de groene knop ‘Login op het plesk controlepaneel‘.
  • Er wordt een nieuw tabblad geopend en je hebt direct toegang tot je contolepaneel.