Problemen met website uploaden via Dreamweaver

Bij het uploaden van jouw website naar je hosting pakket via Adobe Dreamweaver kunnen er problemen met de verbinding ontstaan. Helaas kunnen wij dit probleem niet oplossen. Wij moeten namelijk met onze tijd mee gaan en bepaalde beveiligingsmaatregelingen nemen.

Voor meer informatie hierover verwijs ik je naar enige relevante topics:

Daarnaast raden wij aan een klacht / case in te schieten bij Adobe waarbij je verwijst naar bovenstaande topics.

Om evengoed jouw website te kunnen uploaden via FTP raden wij aan om FileZilla te downloaden. FileZilla is een gratis FTP programma. Hiermee kun je gemakkelijk de website uploaden met de gegevens die in de oplever mail vermeld staan. Je kunt de tijdelijke url gebruiken als host met de opgegeven inloggegevens.