SQR.NL webmail folders laten synchroniseren met de e-mail client

E-mail programma’s gebruiken helaas niet dezelfde standaard om e-mail folders te synchroniseren via IMAP. Het e-mail programma kan hierdoor al snel onoverzichtelijk worden. Volg onderstaande stappen om de juiste mappen te synchroniseren met je e-mail programma. Er gaat geen e-mail verloren tijdens het aanpassen.

Apple Mail

1. Open ‘Apple Mail’.
  2. Klik op ‘Mail’ -> ‘Voorkeuren’ -> ‘Postbusinstellingen/Mailbox Behaviors’.
  3. Standaard slaat ‘Apple Mail’ alle e-mails op in een lokale folder. Pas dit voor alle folders aan, naar de bijbehorende folder bij ‘Hosting.NL’.
    Webmail folders Apple mail