Toegang tot Hosting Drive met Mac

Je kunt gemakkelijk je HOSTING Drive mappen openen op je Mac. Hieronder lees je hoe!

Verbinding maken met HOSTING Drive op je Mac

1. Open Finder , klik op ‘Go’ (Ga) en daarna op ‘Connect to Server’ (Verbind met server)
  2. Vul in het veld de URL naar jou HOSTING Drive omgeving in gevolgd door ‘/remote.php/webdav/’ en klik daarna op ‘Connect’
  3. Zodra er gevraagd wordt om een gebruikersnaam en wachtwoord, vul jij jouw gebruikersnaam en wachtwoord van de HOSTING Drive omgeving in.

That’s it. De inhoud van de HOSTING Drive omgeving is nu beschikbaar op je Mac!

NB: De standaard ‘Finder’ applicatie is vrij traag in combinatie met HOSTING Drive en WebDav (het achterliggende protocol). Dit komt door de enorme hoeveelheid HTTP verzoeken die finder maakt. Een erg goed, niet gratis, alternatief is: Transmit.