Wachtwoord wijzigen voor Hosted Zimbra

Via Mijn HOSTING kun je jouw Hosted Zimbra omgeving makkelijk beheren. Zo kun je zelf een nieuw en veilig wachtwoord genereren voor jouw mailbox.

Nieuwe mailbox aanmaken

1. Log in op Mijn HOSTING.
  2. Ga in het ‘Dashboard‘ naar ‘Diensten‘.
  3. Klik op de Hosted Zimbra omgeving waar je jouw nieuwe mailbox op wilt configureren.
  4. Klik op ‘Mailboxen‘.
  5. Je ziet nu een lijst met alle Zimbra mailboxen.
  6. Klik op het icoon met tandwielen om je wachtwoord te wijzigen:
  7. Er verschijnt een dropdown menu waar je de optie ‘Wachtwoord wijzigen‘ kunt selecteren.
  8. Vul twee keer hetzelfde nieuwe veilige wachtwoord in:
  9. Klik op ‘Bevestig‘.

Je nieuwe wachtwoord is opgeslagen. Houd er rekening mee dat je nog wel dit nieuwe wachtwoord in je e-mailclient moet instellen.