Wat is een tijdelijke url?

Wil je een nieuwe website ontwikkelen of staat je website momenteel in verhuizing? Dan kan je een tijdelijke url gebruiken om verbinding te maken met de FTP of om de website te bekijken.

Bij een verhuizing duurt het even voordat de IP adressen van de nieuwe provider geïndexeerd zijn. Om evengoed uw website over te kunnen zetten naar de nieuwe provider via FTP kun je de tijdelijke url gebruiken om verbinding met de FTP te maken.