Met WinSCP een WebDAV verbinding maken

Volg onderstaande stappen om met WinSCP een WebDAV omgeving op te zetten naar jouw HOSTING Drive omgeving:

1. Open ‘WinSCP’ en voeg een nieuwe website toe aan de ‘Site Manager’.
      • ‘File protocol’: WebDAV.
      • ‘Encryption’: TLS/SSL Implicit encryption.

‘Host name’

• : De domeinnaam van je HOSTING Drive omgeving (zonder http(s) en / of een / ).

• ‘Port number’: 443.
    • ‘User name’: De gebruikersnaam die je gebruikt voor je HOSTING Drive omgeving.
    • ‘Password’: Het wachtwoord die je gebruikt voor je HOSTING Drive omgeving.
  1. Klik nu op ‘Advanced’ en daarna op ‘Directories’.
  2. Vul als ‘Remote directory’ deze folder in: ‘/remote.php/webdav/’ en vul indien gewenst een lokale folder in.