Ben jij al voorbereid op Black Friday?

BlackFriday

Black Friday komt uit Amerika. Het is de eerste dag na Thanksgiving. Vanaf die dag beginnen veel Amerikanen hun inkopen te doen voor Kerst. Marketeers hebben hier goed op in gespeeld door Black Friday te creëren. Enorme kortingen en goede deals vliegen door het land. De verkoopcijfers, online en in de winkels, stijgen enorm. Soms is het ‘op=op’, dan zijn er mensen die vechten om de laatste producten die zij willen voor de laagste prijs. Online kan dat pieken, dus extra belasting, voor jouw webshop opleveren.

Meer omzet met een duidelijke url

Door een .blackfriday domeinnaam te registreren kunnen nog meer mensen jouw website eenvoudig vinden. Het is voor de klanten duidelijk dat deze pagina gefocust is op Black Friday. Klanten zullen opzoek gaan naar mooie deals wat weer kan leiden tot meer verkoop.

Wil jij goed voorbereid zijn op veel bezoekers?

Zoals je je kunt voorstellen zal jouw website meer en meer bezoekers krijgen op Black Friday. Om er voor te zorgen dat jouw website niet vastloopt, of enorm traag wordt –wat kan resulteren in het mislopen van verkopen– is het dus belangrijk om een goed webhostingpakket te hebben.

Heb jij jouw webhosting op orde?

Over het testen van de snelheid van jou site en het checken van de maximale laadsnelheid van jouw site hebben we eerder al twee artikelen gepubliceerd. Misschien is het nodig om jouw webhostingpakket uit te breiden?

Ben je al klant bij ons en wil je jouw webhosting uitbreiden? Klik dan hier om jouw pakket aan te passen.
Of ben je nog geen klant en wil je goed voorbereid zij met supersnelle hosting? Bestel dan hier jouw webhostingpakket.

Wanneer is Black Friday?

De datum is ieder jaar verschillend, maar altijd op de 4e vrijdag van november. Veel acties lopen dan nog door na het weekend. In 2020 valt Black Friday op 27 november.

Hungry for news?

Schrijf je in voor de Hosting.NL nieuwsbrief en blijf op de hoogte. Je gegevens worden gebruikt voor het verzenden van nieuws, technische updates en support artikelen.

Ingevoerde gegevens worden alleen gebruikt voor het toesturen van onze nieuwsbrieven

Nieusbrief
This site is registered on wpml.org as a development site.