Eenvoudig software installeren via Mijn SQR

Om het je zo makkelijk mogelijk te maken om direct aan de slag te gaan met jouw SQR.NL webhosting pakket, hebben we de functionaliteit van Mijn SQR uitgebreid.

Vanaf heden is het mogelijk om verschillende open source softwarepakketten direct via het control panel te installeren. Deze functionaliteit wordt onder de motorkap mogelijk gemaakt door de veelgebruikte Installatron software.

Als je inlogt op Mijn SQR en één van je webhostingpakketten selecteert via ‘Diensten’ -> ‘Mijn Diensten’, vind je de verschillende beheermodules voor jouw hostingpakket. Daar is nu een extra optie bijgekomen genaamd ‘Install Applications!’. Als je die selecteert en daarna klikt op ‘Install new’, vind je nu een selectie van ruim 20 toepassingen die wij op dit moment aanbieden. Enkele voorbeelden uit deze eerste selectie zijn: WordPress, Joomla, Typo3 en MediaWiki. Deze lijst zullen we in de nabije toekomst verder uitbreiden.

installatron01

Als je één van de softwarepakketten selecteert, volgt een invulscherm met benodigde en/of gewenste configuratieopties. Voor extra veiligheid en bescherming van je data, kan je ook instellen dat updates aan de software automatisch worden geïnstalleerd en kunnen er back-ups worden gemaakt van je gehele site en data. De installatie is bijzonder snel een eenvoudig, maar als je onverhoopt toch problemen ondervindt, bekijk dan de veelgestelde vragen of neem contact op met onze support afdeling. Staat de door jou gewenste software er niet bij? Laat het gerust weten aan onze servicedesk, dan kijken zij of het toegevoegd kan worden.

Hungry for news?

Schrijf je in voor de Hosting.NL nieuwsbrief en blijf op de hoogte. Je gegevens worden gebruikt voor het verzenden van nieuws, technische updates en support artikelen.

Ingevoerde gegevens worden alleen gebruikt voor het toesturen van onze nieuwsbrieven

Nieusbrief
This site is registered on wpml.org as a development site.