Iedereen wil toch een betrouwbare partner?

Studio Hekwerk over Hosting.NL

Of het nu om de liefde gaat of om zakelijke afspraken, je wilt je partner kunnen vertrouwen. Studio Hekwerk is een ontwerpbureau voor online en offline communicatie en werkt samen met veel wisselende partners zoals fotografen, illustrators, tekstschrijvers, programmeurs en communicatieadviseurs. Allemaal stuk voor stuk betrouwbare specialisten op hun vakgebied.

Meer dan 25 jaar ervaring

Al jarenlang ben ik actief als ontwerper van allerlei communicatiemiddelen. Ik heb beursstands ontworpen, huisstijlen ontwikkeld en logo’s ontworpen die al meer dan 25 jaar meegaan. Als ontwerper moet je vooral doen waar je goed in bent en voor de dingen waar je minder goed in bent zoek je een betrouwbare partner. Je werkt samen met specialisten, zoals bijvoorbeeld drukkers, fotografen en webhostingbedrijven. Doordat je jarenlang samenwerkt met een partner groeit het vertrouwen.

Mijn netwerk heb ik opgebouwd tijdens mijn loopbaan als grafisch ontwerper en projectleider. Als een partner in 25 jaar je vertrouwen niet schaadt kun je wel zeggen dat het een betrouwbare partner is.

Ontwerpen van websites

Onder andere ben ik goed in het grafisch ontwerpen van websites en minder goed in het programmeren daarvan. Ik kan een eenvoudige site bouwen en programmeer zelf onze eigen site. Zo kan ik dingen uitproberen en hou ik mezelf op de hoogte van de nieuwe mogelijkheden. Maar voor het complexe programmeerwerk vertrouw ik op de expertise in mijn netwerk. Voor websites werk ik al jaren samen met de mensen van Netweters en Bluedesk.

Via Roto B.V. – waar ik al een aantal jaar voor werk – en Bluedesk kwam ik zo’n 15 jaar geleden in contact met Cyso voor de hosting van de sites van Roto. Al deze jaren heeft Cyso zich als een betrouwbare partner gedragen en ik was blij verrast dat ze SQR.NL introduceerden. Eindelijk een betaalbare betrouwbare partner voor de wat kleinere websites.

Online communicatie

Vormgeving van online communicatie is een specialisme van Studio Hekwerk. Ik ben trots op elke site die ik ontwerp. Het fijne aan een website is dat iedereen over de hele wereld met een internetverbinding deze kan zien. Dus ook kan zien hoe mooi je dat gemaakt hebt. Maar als er iets fout gaat dan kan de hele wereld dat ook zien, daarom moet het snel opgelost worden als er iets niet werkt zoals dat zou moeten.

Ik was redelijk klaar met de hostingbedrijven die alleen maar via een ticketsysteem bereikbaar zijn en pas in actie komen als ze direct via bijvoorbeeld Twitter aangesproken worden. Een website is een dynamisch medium en moet altijd goed bereikbaar zijn. En als er iets misgaat moeten we dat snel op kunnen lossen. Studio Hekwerk is dat aan haar klanten verplicht, daarom werk ik het liefst samen met partijen die snel kunnen reageren. Studio Hekwerk is ook graag een betrouwbare partner. Net als SQR.NL, die je kunt bellen, direct reageert op je mail en de zaken oplost.

Sinds augustus 2018 is Studio Hekwerk ‘Bronze Partner’ van SQR.NL.

Frank Kuin

Studio Hekwerk

Hungry for news?

Schrijf je in voor de Hosting.NL nieuwsbrief en blijf op de hoogte. Je gegevens worden gebruikt voor het verzenden van nieuws, technische updates en support artikelen.

Ingevoerde gegevens worden alleen gebruikt voor het toesturen van onze nieuwsbrieven

Nieusbrief
This site is registered on wpml.org as a development site.