PHP 7 nu beschikbaar voor alle webhosting pakketten

Vanaf begin deze week worden alle SQR.NL webhosting pakketten in plaats van met PHP 5.6 standaard geconfigureerd met PHP 7. Hoewel we dit bij de officiële lancering van de SQR.NL diensten al direct van plan waren, was er nog niet voldoende getest om zeker te weten dat het perfect zou werken. Dat hebben we nu dus wel gedaan en inmiddels staat PHP 7 klaar voor al onze klanten.

Waarom overgaan naar PHP 7?

Het grootste voordeel van PHP 7 is de veel hogere snelheid. Voor de ontwikkeling van PHP 7 is de onderliggende techniek grondig vernieuwd. Dit heeft erin geresulteerd dat PHP 7 gemiddeld twee keer zo snel is als zijn voorgangers. Daarnaast is er ook een nieuwe functionaliteit toegevoegd. Bekijk de volgende infographic met informatie over de snelheid op een aantal bekende CMS systemen: performance benchmarks..

Jouw website omzetten naar PHP 7

Als je al een bestaand webhosting pakket had bij SQR.NL, zal er nog PHP 5.6 actief zijn voor je website. Als je dit wilt omzetten, laat dat dan weten aan onze support afdeling. Zij kunnen het eenvoudig voor je aanpassen. Weet je niet welke versie van PHP actief is en welke modules beschikbaar zijn? Alle informatie over de versie van PHP en actieve modules kan je uitlezen door “phpinfo()” aan te roepen op een pagina op je website.

Hungry for news?

Schrijf je in voor de Hosting.NL nieuwsbrief en blijf op de hoogte. Je gegevens worden gebruikt voor het verzenden van nieuws, technische updates en support artikelen.

Ingevoerde gegevens worden alleen gebruikt voor het toesturen van onze nieuwsbrieven

Nieusbrief
This site is registered on wpml.org as a development site.