SQR.NL lanceert nieuw product: super snelle SSD VPS

Hosting.NL lanceert VPS

Trots zijn we om te melden dat we vanaf nu ook VPS (Virtual Private Server) aanbieden! Vanaf €5,49 (ex BTW) heb je al je een VPS. Op onze website vind je 3 pakketten die wij alvast voor jou hebben samengesteld die je direct kan bestellen. Maar je kunt ook je compleet eigen VPS samenstellen door o.a. het aantal CPU’s, gewenst RAM-geheugen en Operating System te selecteren.

Na veel tests en feedback van onze partners, waar we heel blij mee zijn, is deze dienst klaar voor gebruik en de officiële lancering van deze nieuwe dienst hebben we afgelopen vrijdag dan ook feestlijk gevierd met onze collega’s.

Uitgebreide informatie over prijzen, schaalbaarheid en de technische specificaties vind je op onze website. Heb je nog vragen of wil je advies over de beste VPS voor jou? Neem dan contact op met onze supportdesk per mail, chat of telefonisch: 072 751 34 06

Bekijk de 3 VPS pakketten die we hebben klaargezet.

Hungry for news?

Schrijf je in voor de Hosting.NL nieuwsbrief en blijf op de hoogte. Je gegevens worden gebruikt voor het verzenden van nieuws, technische updates en support artikelen.

Ingevoerde gegevens worden alleen gebruikt voor het toesturen van onze nieuwsbrieven

Nieusbrief
This site is registered on wpml.org as a development site.