Wat is er nieuw in PHP 7.4?

PHP is een van de populairste scripttalen en bedoeld om dynamische webpagina’s te creëren op webservers. PHP zorgt er voor dat jouw website goed weergegeven wordt aan jouw bezoekers.

Verouderde versies van PHP brengen risico’s met zich mee en worden op een gegeven moment niet meer ondersteund. Dit geldt momenteel ook voor PHP versie 7.2 waarvoor op 30 november 2020 geen beveiliging updates meer worden aangeboden. Op 28 november 2019 is versie 7.4 uitgegeven die wordt gezien als een tussenstap naar PHP 8 waarbij nog snellere prestaties worden verwacht. Op php.net vind je een lijst met alle wijzigingen in en aanvullingen op PHP 7.4.

PHP 7.4 is vanaf woensdag 30 september voor al onze klanten beschikbaar in Mijn SQR

Controleer de PHP versie

Controleer in Mijn SQR de PHP versie van jouw website.
Als je website momenteel gebruik maakt van PHP 7.2 zal dit tijdens het onderhoud gewijzigd worden naar PHP 7.4
Maakt je website momenteel gebruik van een oudere PHP versie? Zonde, je website kan tot drie keer sneller zijn!

Wijzig de PHP versie gemakkelijk in het Mijn SQR dashboard.

Controleer je website

Wij verwachten het niet, maar kunnen evengoed niet uitsluiten, dat de website volledig overweg kan met de nieuwe PHP versie. Omdat je zelf de website beter kent dan wie dan ook adviseren wij om na het onderhoud de website zelf te testen. Wij testen uw website na het onderhoud niet.
Indien u niet zeker bent of de website overweg kan met de nieuwe PHP versie raden wij je aan hierover contact op te nemen met de websitebouwer zodat de websitebouwer eventuele benodigde voorzorgsmaatregelen kan nemen.

Hungry for news?

Schrijf je in voor de Hosting.NL nieuwsbrief en blijf op de hoogte. Je gegevens worden gebruikt voor het verzenden van nieuws, technische updates en support artikelen.

Ingevoerde gegevens worden alleen gebruikt voor het toesturen van onze nieuwsbrieven

Nieusbrief
This site is registered on wpml.org as a development site.