We wensen je fijne feestdagen!

Hosting.NL Kerst 2018

Het jaar zit er weer bijna op en wat ons betreft was het een goed jaar. Er zijn diverse verbeteringen doorgevoerd, nieuwe klanten bijgekomen, nieuwe diensten uitgerold en uit de reviews blijkt dat onze klanten waarderen wat we doen! Omdat wij ons realiseren dat niet iedereen het zo goed heeft, hebben wij besloten om een donatie aan de Voedselbank in Alkmaar te doen. Dit in plaats van een gedrukte kerstgroet aan klanten en relaties. Zo willen wij ons steentje bijdragen en maken we de laatste dagen van het jaar ook iets feestelijker voor anderen. 

Op naar 2019

Er staat een een grote verandering voor ons te wachten volgend jaar: we gaan verhuizen naar een nieuwe locatie. SQR.NL is samen met Fuga en CYSO onderdeel van de CYSO Group en over enkele maanden zitten we met z’n allen onder één dak bij het station van Alkmaar. Deze goed bereikbare locatie aan de Wognumsebuurt 3 wordt momenteel verbouwd, waardoor we straks in een hypermodern pand zitten, met mooie ontvangstruimtes. Hierin gaan we ook workshops en meetups organiseren voor geïnteresseerden. Doordat de drie zusterbedrijven straks bij elkaar zitten kunnen we nog beter de complete hosting oplossingen van de CYSO Group onder de aandacht brengen. We ontmoeten je graag op de nieuwe locatie in het nieuwe jaar.

Migraties
Er staan nog enkele migraties eind van het jaar en begin 2019 in de planning. Als die afgerond zijn dan draaien al onze diensten op de nieuwste servers, waardoor stabiliteit, snelheid en veiligheid maximaal geboden worden. Indien er een dienst die je afneemt gemigreerd wordt, dan word je hier tijdig van op de hoogte gebracht.

Bijzondere nieuwe dienst
Sinds kort bieden we ook de Domein Monitor Service aan. Hiermee kan een bedrijf haar merk beschermen. Zodra iemand een domeinnaam registreert met jouw merknaam erin, dan krijg je een melding zodat je in kan grijpen voor er misbruik van gemaakt wordt.
Je leest er hier meer over

Aangepaste openingstijden

Onze supportafdeling heeft rond de feestdagen aangepaste openingstijden:

Maandag 24 december09:00 – 17:00 uur
Eerste KerstdagGesloten
Tweede KerstdagGesloten
Donderdag 27 december09:00 – 17:00 uur
Vrijdag 28 december09:00 – 17:00 uur
Maandag 31 december09:00 – 17:00 uur
NieuwjaarsdagGesloten

Gezellige feestdagen en een fantastisch 2019!

Het team van SQR.NL

Hungry for news?

Schrijf je in voor de Hosting.NL nieuwsbrief en blijf op de hoogte. Je gegevens worden gebruikt voor het verzenden van nieuws, technische updates en support artikelen.

Ingevoerde gegevens worden alleen gebruikt voor het toesturen van onze nieuwsbrieven

Nieusbrief
This site is registered on wpml.org as a development site.