“Website Extra Veilig”, wat is dat?

Bij ons kan jij jouw webhosting abonnement combineren met extra veiligheid die wij “Website Extra Veilig” noemen. Website Extra Veilig bied extra veiligheid voor WordPress, Drupal en Joomla websites en is gebaseerd op de technologie van Patchman. Je bestelt Website Extra Veilig in combinatie met je webhosting pakket.

Met Website Extra Veilig word je WordPress, Drupal of Joomla website op de volgende drie manieren beschermd:

  • 24/7 hack detectie, notificatie en onmiddellijke reparatie
  • 24/7 malware detectie, notificatie en quarantaine
  • 24/7 oude applicatie informatie en notificatie

Hack detectie, notificatie en onmiddellijke reparatie

WordPress, Drupal of Joomla websites bevatten geregeld kwetsbaarheden die door kwaadwillenden misbruikt kunnen worden. Niet omdat de software persé slecht is maar meer dan eens door de vloek van de populairste te zijn. Website Extra Veilig detecteert deze kwetsbaarheden en repareert (patcht) de kwetsbaarheid automatisch én veilig zonder tussenkomst van de website ontwikkelaar en zonder risico op problemen met de werking van de website. Vervolgens word je hier per e-mail over geïnformeerd.

Malware detectie, notificatie en quarantaine

Indien een website toch gecompromitteerd is detecteert Website Extra Veilig automatisch de schadelijke bestanden en worden die bestanden in quarantaine geplaatst. Vervolgens word je hierover per e-mail geïnformeerd.

Oude applicatie informatie en notificatie

Indien er updates beschikbaar zijn voor WordPress, Drupal of Joomla word je hierover per e-mail geïnformeerd. Vervolgens update je de software zelf via het Dashboard van WordPress, Drupal of Joomla. Pluspunten als je direct na het updaten meteen automatische updates inschakelt zodat de updates in de toekomst automatisch geïnstalleerd worden.

Lees hier hoe je automatische updates instelt in WordPress.

Veel gestelde vragen

Updaten jullie mijn plugins, thema’s en WordPress ook?

Nee, Website Extra Veilig installeert geen updates. Het is een ‘informeer en repareer’ gereedschap. Je blijft zelf verantwoordelijk voor de updates van de plugins, thema’s en core software. We raden aan om automatische updates in te schakelen.

Moet ik bang zijn dat mijn website stuk gaat als jullie updates uitvoeren?

Nee, absoluut niet. Alleen de specifieke beveiligingskwetsbaarheden worden gerepareerd. Er wordt niets anders aangepast. 

Hungry for news?

Schrijf je in voor de Hosting.NL nieuwsbrief en blijf op de hoogte. Je gegevens worden gebruikt voor het verzenden van nieuws, technische updates en support artikelen.

Ingevoerde gegevens worden alleen gebruikt voor het toesturen van onze nieuwsbrieven

Nieusbrief
This site is registered on wpml.org as a development site.