Zimbra 9 – voor samenwerk helden

Zimbra 9 voordelen

Zimbra 9 is vanaf eind november beschikbaar voor al onze klanten. Bestel nu alvast jouw Zimbra werkgroep en profiteer in november als eerste van de voordelen van Zimbra 9.

Modern en responsive UI

Desktop, mobiel en tablet vloeien naadloos in elkaar over met een consistente e-mail en samenwerk ervaring. De nieuwe Zimbra 9 interface is modern en gebaseerd op Preact wat op zichzelf weer gebaseerd is op de moderne React technologie, een framework om applicaties te bouwen in NodeJS.

Gemakkelijk uit te breiden

In tegenstelling tot concurrenten is Zimbra 9 ontwikkeld met gemakkelijke uitbreidingsmogelijkheden in het achterhoofd en heeft het standaard integraties met samenwerk software Slack, Dropbox en Zoom aan boord. In de nabije toekomst komen daar nog meer integraties bij. Zimbra heeft zich met versie 9 volledig ingezet om een ecosysteem te creëren om iedere organisatie de services die ze nu dagelijks gebruiken te integreren met Zimbra.

Veiligheid, privacy en compliant by design

Hosted Zimbra klanten

Veilig en degelijk

De onderliggende infrastructuur is “gewoon Zimbra”. Veilig en degelijk zoals je altijd gewend bent. Veiligheid, privacy en compliant by design.

Hoge beschikbaarheid

Wij voegen daar vervolgens zoals altijd ons sausje hoge beschikbaarheid aan toe zodat jouw data veilig en beschikbaar opgeslagen staat op twee geografisch gescheiden locaties in Amsterdam.

Alles op een rij

Bekijk onderstaande video om een engelstalige uitleg van de nieuwe Zimbra versie te bekijken en door te sturen naar je collega’s.

 

Hungry for news?

Schrijf je in voor de Hosting.NL nieuwsbrief en blijf op de hoogte. Je gegevens worden gebruikt voor het verzenden van nieuws, technische updates en support artikelen.

Ingevoerde gegevens worden alleen gebruikt voor het toesturen van onze nieuwsbrieven

Nieusbrief
This site is registered on wpml.org as a development site.