Zusterorganisatie Cyso (Managed Hosting) in Emerce100

Vandaag is de dertiende editie van Emerce100 online geplaatst. Een jaarlijkse uitgave van Emerce waarin leveranciers uit verschillende branches worden beoordeeld door beslissers uit de markt werkzaam in de online marketing, ICT en e-business.

En wij zijn trots. Want dit jaar zien wij onze zusterorganisatie Cyso pronken in de lijst met hostingproviders. Mocht je nog niet helemaal bekend zijn met onze zuster Cyso; zij richt zich volledig op Managed Hosting. Daar waar SQR.NL zich richt op kant-en-klare hostingoplossingen en de registratie van domeinnamen, ligt de focus bij Cyso op maatwerk ‘Managed Hosting’ voor de zakelijke markt. Volledige ontzorging op het gebied van hosting, van A tot Z.


Een voorbeeld van de Managed Hosting services van Cyso voor The Sting

De positionering van Cyso in de bekende lijst van Emerce is voor ons een bevestiging dat de service en kwaliteit die wij leveren goed wordt gewaardeerd binnen de markt. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat die beleving ook wordt doorgevoerd bij ons, SQR.NL, maar ook binnen onze andere zuster, Fuga Cloud, die zich focust op ‘IaaS’.

Met een score van 5 sterren (waar 7 het maximum is) zijn wij best wel een beetje jaloers op Cyso. Wij gaan natuurlijk keihard aan de slag en hopen volgend jaar ook op een mooie plek in de Emerce100.

Voor nu trekken we even de champagne open!

Hungry for news?

Schrijf je in voor de Hosting.NL nieuwsbrief en blijf op de hoogte. Je gegevens worden gebruikt voor het verzenden van nieuws, technische updates en support artikelen.

Ingevoerde gegevens worden alleen gebruikt voor het toesturen van onze nieuwsbrieven

Nieusbrief
This site is registered on wpml.org as a development site.