Voor bureaus

Gemeinsam steht
man stärker

Als Agentur sind Sie bei Hosting.NL an der richtigen Adresse. Wir arbeiten gerne mit unseren Kunden zusammen, um sie (noch) erfolgreicher zu machen.

Duif hero
wolk groot
Wolk klein
Voor bureaus
Oplossingen op maat

We gaan graag eerst met je in gesprek over je wensen. Vervolgens bekijken we zorgvuldig je huidige infrastructuur en doen we je een aanbod. In dit aanbod streven we naar een serveromgeving die zowel snel als veilig is en gemakkelijk te beheren valt.

Geniet van de voordelen

We heten je niet alleen graag welkom als partner, maar willen je ook graag behouden! Dit doen we door kortingen aan te bieden o.b.v. je afname. Bovendien bieden we de mogelijkheid om onze diensten whitelabel door te verkopen, zodat je zelf de prijs kunt bepalen voor jouw klanten.

Portfolioverhuizing inbegrepen

In de loop der jaren hebben we ons gespecialiseerd in grootschalige portfolioverhuizingen. Deze portfolio’s omvatten domeinnamen, websites, e-mailaccounts, VPS-servers en nog veel meer. We hebben speciale migratietools ontwikkeld om dit proces zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Geliefd door onze klanten
0 K+
Gehoste websites
0 +
Trustpilot reviews
0 K+
Trouwe klanten

Intuïtieve management
hosting tools

Onze hosting tools maken het gemakkelijk om snel een eigen hostingomgeving op te zetten zonder technische kennis. Bekijk de video voor meer informatie.

Molen
Natuur
Skateboarden
Geoptimaliseerd voor WordPress

Het kan een uitdaging zijn om je WordPress-website goed te laten presteren op verschillende pagespeed-websites. Daarom maken wij gebruik van de razendsnelle LiteSpeed-technologie, waardoor jouw website mogelijk tot wel 7x sneller laadt dan bij traditionele hostingpartners. Zeg dus vaarwel tegen trage laadtijden en hallo tegen blije bezoekers en hogere scores.

0 %
Veiligheid staat voorop

We bieden onze gehoste websites optimale bescherming met Anti-DDOS, onze slimme technieken tegen kwaadaardige aanvragen en dagelijkse scans naar vulnerabilities. Indien er problemen worden gevonden, rapporteren we dit onmiddellijk met een veiligheidsrapport dat direct bij de klant terechtkomt. Onze dagelijkse backups zijn gemakkelijk toegankelijk voor klanten, zodat je altijd verzekerd bent van een veilige en betrouwbare service.

Hoe we te
werk gaan

  1. Wij komen graag met je in contact om verder kennis met je te maken

  2. We bieden een oplossing op maat aan

  3. Indien gewenst verzorgen we kosteloos de verhuizing van de portfolio inclusief domeinnamen, websites, e-mail etc.

Wat ons anders maakt
dan andere
hostingpartijen

HOSTING is een toonaangevende organisatie binnen de hostingbranche. Wij maken gebruik van de nieuwste en meest geavanceerde apparatuur om onze klanten snelheid, veiligheid en stabiliteit te bieden. Dankzij deze inzet scoren wij 100% op internet.nl en zijn wij ISO en NEN gecertificeerd.

Bij HOSTING doen wij er alles aan om de soevereiniteit te waarborgen. Wij begrijpen het belang van het beschermen van onze klantgegevens en streven er daarom naar om ervoor te zorgen dat deze niet in verkeerde handen vallen.

Alweer 25 26 jaar betrouwbaar

We mogen weer een kaarsje uitblazen want we zijn inmiddels alweer 26 jaar een grote speler in de hostingbranche!

Soevereiniteit is belangrijk

Met onze eigen infrastructuur kiezen we er bewust voor om onze eigen servers te beheren op de veiligste datacenters van Nederland.

Uitmuntende klantenservice

Al jaren doen we er alles aan om de beste support te leveren en dat is terug te zien in onze TrustPilot score. Onze hosting specialisten staan graag voor je klaar!

Internet.nl Hall-of-Fame

We zijn trots op het feit dat wij als een van de weinige hostingpartijen in de hall-of-fame staan van internet.nl voor moderne internetstandaarden.

Laten we een bakje koffie doen!

Partners worden?

Heb je interesse in een gesprek over het verhuizen van een hostingportfolio? Of ben je op zoek naar een oplossing op maat of heb je andere vragen waarover je graag met ons in gesprek gaat? We komen graag met je in contact!

Direct contact

Contact zwaaien
Contact panden

Veelgestelde vragen

We zijn maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 18:00 bereikbaar (met uitzondering van de feestdagen).

We verwelkomen je graag als klant. Daarom is de verhuizing geheel kosteloos.

Het is mogelijk om een white label versie van Mijn HOSTING af te nemen. In dat geval verzorg je zelf eerstelijns ondersteuning aan jouw klanten en factureer je zelf de dienstverlening. Je bent vrij om zelf de prijs te bepalen voor jouw klanten.

We maken gebruik van onze eigen infrastructuur, waardoor we niet afhankelijk zijn van een derde partij. Onze datacenters zijn gevestigd in Nederland om te voldoen aan erkende richtlijnen op het gebied van soevereiniteit.

Zeker weten! Neem echter van tevoren even contact met ons op om teleurstellingen te voorkomen. We bevinden ons op slechts 5 minuten loopafstand van het centraal station van Alkmaar. Bovendien zijn we gemakkelijk bereikbaar met de auto en bieden we voldoende parkeergelegenheid op ons terrein.

'Bel-me-terug'
Formulier

Ben je benieuwd wat wij voor als hosting partner voor je kunnen betekenen? We bellen je zo snel mogelijk terug!

This site is registered on wpml.org as a development site.